Benim Yangın Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Her hengâm özgür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, mobilya yahut diğer bir mânia bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni tasavvur sinein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Projeye en şayan Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı tamam rahatlıkla açılan ve ordu grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış bapları, birden aşkın insanoğlunun sıkıca çıkış yapabilmesi ciğerin yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zorlamasız olması medlulına gelir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması binalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu kurmak muhtevain yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey yerı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü sağlamlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını sahip olmak binaların yangından korunması midein elzemdir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapıları rastgele bir pres yahut ev bark sahibi yürekin harika bir yatırımdır çünkü çok elverişli maliyetlidirler; münasip korumaya mevla olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız derunin binanızın yangın müdafaasının akim başüstüneğu uslu bir örnek yeterlidir!

Bütün aşamaların sahih bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı ifade alınması sağlanır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye entegrasyon Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul ve birebir paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page