Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıkan tütünın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve muvafık eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı ilkin sürdürmek üzere kullanım amacına ve kullanan insan adetsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda biriyi insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, etkili binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Yangın bapmızdan birisi müşkül açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu dâhilin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangına karşı güvende konmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların güç emniyetliğini yağdırmak için kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında çın bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanımı kolaylaştırır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate düzenınarak muktezi nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kabilinden yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

yangın kapısı Panik bar yardımıyla ciğererden autarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış örgülabilir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mamultır ve çoklukla çağdaş binalarda kullanılır.

Başkaca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa işlem adımları alelumum şunları dâhilerir:

Report this wiki page